Amsterdam,
02
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Geluksvogel Jos (64) stunt bij Miljoenenjacht en wint 925.000 euro

Bredanaar met hoogste geldbedrag sinds jaren naar huis

Jos (64) uit Breda is de gelukkige winnaar van 925.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Dit is de hoogste Miljoenjacht-deal sinds zeven jaar.

Caravanverkoper Jos ging voorbereid de show in. Aan de desk met Linda haalt hij uit zijn broekzak een briefje: “Ik heb een lijstje bij me met koffernummers, op volgorde waarop ik ze ga openen. En vorige week werd ik wakker met nummer 14 in gedachte, daarom speel ik met koffer 14.” Neef Marcel, die mee was met Jos, dacht onderweg naar de studio al zeker te weten dat zijn oom de finale ging bereiken.

Nadat Jos het bod van 925.000 euro accepteert: “Wat een geluk! Ik ga mijn vrouw zo bellen. Ze gelooft het vast niet, die denkt dat ik haar voor de gek houd. Ik ga in ieder geval met Marcel een mooie reis maken naar Australië en Nieuw-Zeeland én ik koop een nieuwe caravan.”

Jos stopt precies op het goede moment. Wanneer hij volgens zijn lijstje was doorgespeeld, had hij de twee duurste koffers geopend van 2 miljoen euro en 5 miljoen euro. In de koffer waarmee hij speelde, koffernummer 14, zat tien euro.

Hoogste Miljoenenjacht-deal sinds zeven jaar
De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met zo’n bedrag, is zeven jaar geleden. In 2010 won Connie uit Hank, ook uit Noord-Brabant, een bedrag van 1 miljoen euro in de studio van Miljoenenjacht.

Prijswinnaar in Bathmen wint ook
Een Postcode Loterij-deelnemer thuis wint hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Han uit Bathmen was deze keer de gelukkige. Hij werd door Winston Gerschtanowitz verrast met deze vette cheque. En ook de buren van Han winnen mee. Iedereen die met postcode 7437 VM (Arkelsteinlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar het bedrag van 925.000.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn