Amsterdam,
01
januari
2018
|
11:16
Europe/Amsterdam

Geluksvogel Jan (53) uit Nijkerk wint gloednieuwe Tesla bij eindejaarsshow Miljoenenjacht

Jan uit Nijkerk begint het nieuwe jaar goed. Hij is de gelukkige winnaar van een droomauto, een gloednieuwe elektrische Tesla, tijdens de eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. “Geweldig! Dit had ik niet verwacht!”

Tijdens het spannende champagnespel ging presentatrice Linda de Mol op zoek ging naar de gelukkige winnaar. Iedere deelnemer in de studio vond onder zijn of haar stoel een champagnefles. De vijf deelnemers in de Miljoenenjacht-studio die een fles met het juiste etiket onder hun stoel hadden, mochten hun flesje openmaken. In één van de vijf flessen bleek roze champagne te zitten. Jan was de gelukkige en won daarmee zijn Tesla.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3862 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Krimpen aan den IJssel
Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt vandaag
De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn