Amsterdam,
24
september
2017
|
23:09
Europe/Amsterdam

Geertje (79) uit Westerbork wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Geertje (79) uit Westerbork is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Zij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam 50.000 euro mee naar huis. Wijkgenoot Harry won een bedrag van 3.000 euro. Geertje en Harry waren samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 9431 uitgenodigd in de studio.

De 79-jarige Geertje is blij verrast: “Geweldig! Hiervan wil ik graag met vakantie naar Bali. Ik heb een kleindochter die daar vandaan komt. Ik wil graag gaan zien waar zij gewoond heeft.”

Nieuw in het tv-programma: het ‘Mini Kofferspel
Geertje mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris haar naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Geertje won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 9431 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tablet naar huis. Ook wijkgenoot Harry (52) viel in de prijzen. Hij won 3.000 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Bergen
Een inwoner uit Bergen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 165.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn