Amsterdam,
09
augustus
2019
|
16:55
Europe/Amsterdam

Gaston Starreveld verrast inwoners Venlo met PostcodeStraatprijs van 50.000 euro

Anja: “Ik dacht dat ik een kamerplant had gewonnen”

Twee bewoners van de Sloterbeekstraat in Venlo zijn vandaag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 5912 GW is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Beide winnaars winnen een bedrag van 25.000 euro. Onder de twee winnaars is ook een splinternieuwe auto verloot.

Anja (56) wint 25.000 euro en een gloednieuwe BMW. De Venlose reageert geëmotioneerd: “Ik dacht dat ik een kamerplant had gewonnen die niet door de brievenbus paste. Maar dit is echt niet normaal. Ik liep op m’n slippertjes toen ik Gaston door de straat zag lopen. Ik heb snel m’n schoenen aangetrokken en mijn dochter gebeld die in de buurt woont. Ik word binnenkort oma dus van het geld gaan we lekker shoppen voor de baby. En die nieuwe keuken waar ik al zo lang van droom, gaat er nu ook komen!”

Loes (39) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Er moet een nieuwe auto komen en dat kan nu! Ik ben hier heel blij mee.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op facebook 
De uitzending van de uitreiking in de Sloterbeekstraat in Venlo is maandag 2 september te zien op onze Facebookpagina.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn