Amsterdam,
04
april
2021
|
22:09
Europe/Amsterdam

Fred uit Amsterdam-Zuidoost wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Ook Tim uit Amsterdam-Noord verrast met fiks geldbedrag

Samenvatting

Een enorme verrassing voor Fred uit Amsterdam-Zuidoost. Hij is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Fred was de gelukkige. Er viel vanavond nog een Amsterdammer in de prijzen. De 57-jarige Tim uit Amsterdam-Noord werd live verrast door Winston Gerschtanowitz met een bedrag van 550.000 euro én 68.750 euro.

Fred is blij verrast: “Hartstikke mooi! Ik ga zeker iets leuks doen. Misschien een kleine vakantie als het weer kan, iets voor het huis. Dat komt wel goed!”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Enschede
Een inwoner uit Enschede speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 550.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn