Amsterdam,
15
april
2018
|
21:34
Europe/Amsterdam

Fraude expert Dick (63) uit Warmond wint 25.700 euro in tv-show Miljoenenjacht

Ook de BMW gewonnen door een Warmonder

Dick (63) uit Warmond is de gelukkige winnaar van 25.700 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Dick zich van 25.700 euro. 

Dick is erg blij met de prijs: “Het waren de zenuwen; ik durfde niet langer te wachten met drukken. Mijn doel was om een mooi bedrag veilig te stellen om een stacaravan in Wales te kunnen kopen. Hier komt mijn vrouw vandaan en we zouden het heerlijk vinden om daar een eigen plekje te hebben. Dat gaat nu zeker lukken. Ik ben superblij!”

Meer prijzen in Warmond
Niet alleen de uitstapprijs ging naar een inwoner uit Warmond. Ook de gloednieuwe BMW werd gewonnen door een deelnemer in het vak ‘Warmond’. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Marjolein (26) de auto won nadat een andere deelnemer, Alice uit Almere, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk. Marjolein vindt het geweldig: “Helemaal te gek! Ik rij nu in een heel oud autootje, dus ik ben superblij met deze gloednieuwe BMW! Alice bedankt!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Dick en Marjolein wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 2361 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Postcode Loterij fiets naar huis. Een inwoner uit Venlo speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 253.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn