Amsterdam,
13
september
2020
|
21:43
Europe/Amsterdam

Frans uit Wierden wint 265.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Frans uit Wierden is de gelukkige winnaar van 265.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Frans 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Frans was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 7641 uitgenodigd in de studio.

Frans is samen met zijn vrouw Jolanda naar de studio gekomen en speelde met koffer 21: “Jolanda en ik zijn 35 jaar getrouwd. We zijn allebei op de 21e jarig dus dit moet de gelukskoffer zijn.”

Frans bleef bijzonder kalm tijdens de zenuwslopende finale. Zijn vrouw Jolanda had het daarentegen iets moeilijker met de zenuwen. Frans durfde het aan om door te spelen, zelfs na een bod van 400.000 euro. Het was één gokje teveel. Hij ging uiteindelijk naar huis met het mooie bedrag van 265.000 euro: “We hebben het goed, het zal vooral bij de kinderen terecht komen. We willen wel een nieuwe keuken met een kookeiland!” aldus de winnaar.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn