Amsterdam,
30
oktober
2021
|
23:00
Europe/Amsterdam

Frans uit Beverwijk sleept 130.160 euro in de wacht bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Samenvatting

Frans uit Beverwijk is de gelukkige winnaar van 130.160 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Frans het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Door alle vijftig tegenkandidaten weg te spelen, verzekerde Frans zich van een bedrag van 130.160 euro.

Frans vertelt: "Het is eindelijk gelukt om naast Caroline het spel te spelen. Dat ik dan ook nog eens met zo’n mooi bedrag naar huis ga, is fantastisch!" Op de vraag wat Frans met het geldbedrag gaat doen, antwoordt hij: "Ik ga bijna met pensioen, dus dit bedrag is een prachtige start. We gaan lekker reizen en leuke dingen doen."

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ 
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en wordt al 20 jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. In 'Postcode Loterij Eén Tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.  

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 18 december elke zaterdagavond te zien om 21.35 uur bij RTL 4.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn