Amsterdam,
25
mei
2021
|
08:56
Europe/Amsterdam

Floris uit Amersfoort wint 12.479 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

“Dit spelverloop had ik zeker niet aan zien komen!”

Samenvatting

Floris (37) uit Amersfoort is de gelukkige winnaar van 12.479 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Zondagavond was bij RTL 4 te zien hoe Floris het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. De tv-quiz had dit keer een bijzonder spelverloop: Floris speelde met zijn laatste escape de negentien resterende kandidaten weg. Hierdoor sleepte hij alsnog een bedrag van 12.479 euro in de wacht.

Floris blikt terug op zijn avontuur: “Wat een verrassing! Ik had nooit verwacht dat ik met mijn laatste escape de laatste negentien tegenspelers weg zou spelen. In de eerste instantie dacht ik dat ik met niks of met een hoog bedrag naar huis zou gaan, maar dit spelverloop had ik zeker niet zien aankomen. Ik was blij dat ik de escape had ingezet, want ik wist het antwoord echt niet. Uiteindelijk ging ik toch met een mooi bedrag naar huis! Ik weet nog niet wat ik met de prijs ga doen. Daar ga ik nog rustig over nadenken.”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en wordt al 20 jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. In 'Postcode Loterij Eén tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag. ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén tegen 100' waarin rekening is gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom COVID-19.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 6 juni elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn