Amsterdam,
01
mei
2022
|
21:45
Europe/Amsterdam

Eva uit Tiel zorgt voor spectaculaire opening nieuw seizoen ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Kandidaat speelt 126.805 euro bij elkaar

Samenvatting

Eva uit Tiel is de gelukkige winnaar van 126.805 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Vanavond was in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bij RTL 4 te zien hoe Eva het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen vijftig tegenkandidaten. Eva wist alle vijftig kandidaten weg te spelen en verzekerde zich van een bedrag van 126.805 euro.

Eva (72) vertelt: “Het was een geweldige ervaring! Ik had al mijn escapes al in het begin ingezet, dus ik moest het vanaf dat moment op eigen kracht doen. Uiteindelijk is dat goed gelukt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!” Op de vraag of Eva plannen heeft met de prijs, antwoordt zij: “Mijn man kan dit laatste jaar waarschijnlijk minder werken, dus het is fijn om een buffer te hebben. De rest zetten we opzij voor ons pensioen.”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’  
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en wordt al 20 jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. In 'Postcode Loterij Eén Tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.  

’Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 26 juni elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn