Amsterdam,
10
september
2017
|
23:22
Europe/Amsterdam

Erik en Marieke uit Meterik zondagavond thuis verrast door Winston Gerschtanowitz met 238.500 euro

Verrassing live op RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het de 49-jarige Erik uit de Reindonkerweg in Meterik. Als Bingowinnaar van Postcode Loterij Miljoenenjacht wint hij 159.000 euro. Omdat Erik’s echtgenote Marieke ook nóg met een lot meespeelt, winnen zij bovenop de 159.000 euro ook nog 79.500 euro. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien tijdens de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Erik en Marieke zaten samen met hun twee dochters op de bank bij Postcode Loterij Miljoenenjacht te kijken toen Winston voor de deur stond. De Postcode Loterij-ambassadeur verraste Erik met het geweldige bedrag. Erik: “Ik ben helemaal overdonderd! We spelen mee sinds we zijn gaan samenwonen. Natuurlijk voor de goede doelen, maar ook met de hoop dat we een keer een mooi bedrag zouden winnen. En nu is het zover!”

Ook nog eens 159.000 euro voor postcode
Erik ontvangt dit geldbedrag omdat Sandra uit Vijfhuizen dit bedrag in de Miljoenenjacht-finale op tv won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Erik uit Meterik was vanavond de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen, want hetzelfde bedrag mogen de andere Postcode Loterij-deelnemers die met postcode 5964 PC (Reindonkerweg) meespelen met elkaar verdelen. In totaal zijn dat dit keer twee personen, waaronder zijn echtgenote Marieke. Zij en nog een buurvrouw winnen ieder een bedrag van 79.500 euro, omdat zij allebei met één lot meespelen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn