Amsterdam,
21
maart
2021
|
21:37
Europe/Amsterdam

Erik (56) uit Amsterdam wint splinternieuwe auto én 2.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Erik (56) uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Erik met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Edwin uit Naaldwijk – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Later in de aflevering beantwoordde Erik een vraag goed en dit keer koos hij voor een plaats achter de desk. Uiteindelijk werd hij vierde en nam hij naast de auto ook nog 2.000 euro mee naar huis.

Erik springt uit zijn stoel van blijdschap als hij hoort dat hij met een auto naar huis gaat: “Yes! Ik ben er heel blij mee, geweldig!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Woerden
Een inwoner uit Woerden speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 150.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn