Amsterdam,
25
maart
2018
|
22:40
Europe/Amsterdam

Erik (32) uit Leiden zondagavond thuis door de Postcode Loterij verrast met 549.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Erik (32) uit de Blauwe Tramstraat in Leiden. Beau van Erven Dorens, die eenmalig Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz vervangt, stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Erik verrassen met 549.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Bernard uit Voorburg won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Erik, die drie dagen geleden nog zijn 32ste verjaardag vierde, stond vanavond voor een wel hele grote verassing. Beau verraste Erik en zijn vrouw Stephanie in hun woonkamer met het geweldige bedrag van 549.000 euro.

Erik: “Ik had net Miljoenenjacht opgezet; ik kreeg van vrienden en bekenden berichtjes met de vraag of ik met de Postcode Loterij meespeelde, want er zou een prijs worden uitgedeeld. Wat een verrassing dat jij nu bij ons binnen zit. Mijn vrouw en ik verwachten een tweede kindje, een jongetje. We wilden ons huis verbouwen, maar ik denk dat we er nu wel een huisje bij kunnen kopen. Geweldig!”

Ook buren uit Leiden winnen mee
Erik ontvangt dit geldbedrag omdat Bernard uit Voorburg dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Erik uit Leiden was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 2311 ZZ (Blauwe Tramstraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 5 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 91.500 euro tot 183.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn