Amsterdam,
07
maart
2021
|
22:27
Europe/Amsterdam

Elly en Cor uit Zevenhuizen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 555.000 euro

Geluksavond voor Elly en Cor: naast 555.000 euro nóg een cheque van 185.000 euro

Samenvatting

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Elly en Cor uit Zevenhuizen. Winston Gerschtanowitz mocht het stel verrassen met 555.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Danielle uit Spijkenisse won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Maar dat is nog niet alles. Omdat Elly en Cor met twee loten meespelen in de Postcode Loterij werden zij verrast met nóg een cheque van 185.000 euro. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

Elly en Cor zaten aan de koffie toen zij via een videogesprek werden verrast door Winston: “We hebben vanavond niet naar Miljoenenjacht gekeken. We hebben dus geen idee wat ons te wachten staat!” Als Winston het bedrag van 555.000 euro onthult en vervolgens nog een cheque van 185.000 euro uitschrijft, houdt Elly het niet droog. Het stel is compleet overdonderd: “Het is bizar! We willen heel graag mooie reizen maken als het weer kan.”

Ook buren uit Zevenhuizen winnen mee
Elly en Cor ontvangen dit geldbedrag omdat Danielle uit Spijkenisse dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Elly en Cor uit Zevenhuizen waren deze keer de gelukkigen. En zij laten hun buren mee winnen. Iedereen die met postcode 2761 JA (Knibbelweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit drie inwoners. Zij winnen per lot ieder een bedrag van 185.000 euro. Omdat Elly en Cor met twee loten meespelen, winnen zij naast het studiobedrag dus ook nog eens dit bedrag van 185.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. 

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn