Amsterdam,
13
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Een warm welkom voor Gaston op Ameland

Amelanders winnen 200.000 euro bij Postcode Loterij

Zes bewoners van ’t Skottepad in Ballum zagen maandag Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld hun straat in komen. Op hun postcode 9162 GB is in de februaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Nog niet eerder viel zo’n grote prijs van de Postcode Loterij op Ameland.

Twee deelnemers winnen 50.000 euro, omdat zij met twee loten meespelen. De overige vier deelnemers spelen mee met één lot en winnen ieder 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs wordt een auto verloot.

Een warm welkom
Gaston Starreveld: “Fantastisch om op dit Waddeneiland zo’n mooie prijs te kunnen brengen. We zijn zelfs op zondag al vertrokken om de boot op tijd te halen. We mochten tijdens de overtocht in de stuurhut zitten. Mensen maakten hier foto’s van en stuurden dat door. Binnen no time wist het hele eiland dat we eraan kwamen. Ontzettend leuk! Volgens mij ben ik nog nooit ergens zo warm onthaald!”

Een buscamper en krielkippen
Lisette wint 25.000 euro en is blij verrast: “Ongelooflijk! We willen al heel lang een nieuwe buscamper kopen. Nu kunnen we die eindelijk aanschaffen.”

Janneke is de gelukkige winnaar van 50.000 euro en een gloednieuwe auto: “Ik had bedacht dat ik van dit geld een nieuwe auto zou gaan aanschaffen, maar die heb ik dus ook al gewonnen. Geweldig! Nog meer wensen? Nou, ik wil wat krielkippen kopen.”

Een pony staat hoog op het verlanglijstje
Neeltje en Anne-Jan winnen 50.000 euro: “We willen graag de keuken verbouwen. Bij de kinderen staat een pony op het verlanglijstje.”

Lars en Judith winnen 25.000 euro. Ook dit gezin gaat hoogstwaarschijnlijk een pony kopen voor hun dochters.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op Ameland is op 17 maart te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn