Amsterdam,
26
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Eduard (54) uit Bladel wint 255.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Eduard (54) uit Bladel is de gelukkige winnaar van 255.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Eduard 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Eduards wens om aan de desk naast Linda te komen staan, ging in vervulling nadat hij Hans uit Maarssen wist uit te schakelen in de spannende halve finale. Eduard stopte het spel bij een geldbedrag van 255.000 euro. Met tranen in zijn ogen: “Hier ben ik zo blij mee. We hebben een pittige tijd achter de rug, ik ben nog aan het revalideren van een zware longembolie. Nu staat het geluk ineens aan mijn zijde! Mijn droom is om mijn drie kinderen te laten studeren, dat kan nu. Geweldig!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Eduard was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Bladel (postcodegebied 5531) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Eduard als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 255.000 euro. Zijn buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een draadloze koptelefoon van Sony naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn