Amsterdam,
26
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Eddy (47) uit Zaamslag wint 29.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verassing voor Eddy (47) uit Zaamslag. Hij is de gelukkige winnaar van 29.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten -in de race voor een plek in de finale- niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Eddy was de gelukkige.

Eddy kan zijn geluk niet op: “Fantastisch! Wie had dit nou gedacht! Ik heb nog geen flauw idee wat ik er mee ga doen, ik heb geen wensenlijst klaarliggen. Maar daar ga ik over nadenken!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Eddy won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4543 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een draadloze koptelefoon van Sony naar huis. Wijkgenoot Gilly viel als laatste af in het finalespel en kreeg een troostprijs van 3.000 euro mee naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Bladel
Een inwoner uit Bladel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 255.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn