Amsterdam,
04
april
2021
|
21:43
Europe/Amsterdam

Dubbel prijs: Simone uit Vlaardingen wint 50.000 euro én elektrische fietsen bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Simone uit Vlaardingen is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Simone met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Zij belde bij koffernummer 7 waarmee zij zich van 50.000 euro verzekerde. Eerder in het spel wist zij al twee elektrische fietsen te bemachtigen. Simone was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3137 in de studio.

Als blijkt dat Simone belt bij de koffer met daarin 100.000 euro, en dus 50.000 euro wint, is ze blij verrast: “Ik weet echt niet wat ik moet zeggen!”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Enschede
Een inwoner uit Enschede speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 550.000 euro.

‘De Gouden Bel’
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn