Amsterdam,
08
september
2019
|
21:46
Europe/Amsterdam

Dubbel geluk voor Lelystedelingen tijdens aftrap Postcode Loterij Miljoenenjacht

Een auto voor Kevin en 10.000 euro voor Anneke

Veel geluk voor Lelystedelingen vanavond in de eerste aflevering van tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, die vanavond bij SBS6 te zien was. Kevin won een gloednieuwe auto en ook wijkgenoot Anneke ging er met een mooie prijs vandoor: zij won een bedrag van 10.000 euro.

De 27-jarige Kevin wint, na het juist beantwoorden van een schattingsvraag, een gloednieuwe BMW. Later in de uitzending wint hij ook nog een plaats achter de desk nadat Jose uit Kerkdriel besloot de plaats aan zich voorbij te laten gaan voor de inhoud van een grote koffer. Hij reageert compleet verbaasd: “Ongelofelijk. Ik dacht er met de vorige keer vanaf te zijn, maar nu moet ik er toch weer staan! Dat wordt nog wat. Beter kan het niet worden, toch?!”. Kevin valt als tweede af wint daarmee 2.000 euro.

Nog een winnaar uit Lelystad
Kevin was niet de enige die er met mooie prijzen vandoor ging. Ook wijkgenoot Anneke won een mooie prijs. Zij mocht de eerste koffer openen, nadat een inwoner van Markenbinnen voor een plaats achter de desk koos. Anneke koos koffer 5 en dat bleek een goede keuze: hierin zat een cheque van 10.000 euro.Anneke (61): “Ik sta te trillen op mijn benen. Wat een mooie prijs! Ik weet nog niet wat ik ermee wil doen. Ik moet het nog even laten bezinken.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Kevin en Anneke wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 8243 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Nederweert
Jeroen uit Nederweert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en ging er in deze eerste aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht met een bedrag van 444.000 euro vandoor.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn