Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:12
Europe/Amsterdam

Droom van Karin uit Baarle-Nassau komt uit: zij wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Karin uit Baarle Nassau is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Volkswagen UP in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Karin de auto won nadat Ruben uit Wijchen de prijs aan zich voo rbij liet gaan voor een plaats in het finalespel. Zij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5111 uitgenodigd in de studio.

Karin gaat helemaal uit haar dak: “Super! Ik heb er van gedroomd, echt waar! Ik zeg dat UPje is voor mij! Geweldig! Dankjewel!”

Samen met buurtgenoten in de prijzenIn ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Karin won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5111 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een cadeaukaart van warenhuis Hudon’s Bay naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner AlmereEen inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 1.120.000 euro. De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn