Amsterdam,
11
december
2017
|
15:44
Europe/Amsterdam

Driedubbel feest in Dronryp “25.000 euro, een auto én ik ben vandaag ook nog eens jarig”

Inwoners Dronryp winnen 87.500 euro bij Postcode Loterij

Vier bewoners van de Pieter Sipmastrjitte in Dronryp zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 9035 BN is in de novembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (3 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Klaske en Nico winnen 25.000 euro: “Wat een mooi bedrag! Wij zijn dol op fietsen en hebben afgelopen jaar een mooie fietstocht van Spanje naar Nederland gemaakt. Met dit bedrag gaan we zeker weer een mooie fietsvakantie plannen. Ook zouden we graag wat aan de tuin willen laten doen. Zo fijn dat dat nu kan!”

Anneke en Minne winnen 25.000 euro en de auto: “Wat een prachtig geldbedrag en dan winnen we óók nog eens de auto. Geweldig! Minne is vandaag jarig, dus bij ons is het driedubbel feest!”

Mirjam wint 25.000 euro en is blij verrast: “Fantastisch! Ik zou het leuk vinden om met het hele gezin op vakantie te gaan. Misschien wel naar Australië.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Pieter Sipmastrjitte in Dronryp is op dinsdag 12 december te zien bij ‘Koffietijd’ op RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn