06
september
2020
|
21:46
Europe/Amsterdam

Doetinchemse Jeroen wint 86.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Jeroen uit Doetinchem is de gelukkige winnaar van 86.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Jeroen 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Jeroen was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 7001 uitgenodigd in de studio.

Jeroen, financial controller bij een voedingsproducent, is samen met vriend Danny naar de studio gekomen: “Mijn vriendin Caroline kon niet mee, dus ik heb één van mijn beste vrienden meegenomen. “Jeroen is van de spelletjes! Hij is altijd heel fanatiek”, vertelt vriend Danny.

Jeroen kiest koffernummer 26: “Mijn vriendin wil deze koffer ook, daar heeft ze het al de hele week over. We zijn allebei op de 26e jarig. We zijn nu twee jaar samen en hebben deze week een huis gekocht! Het hypotheekgesprek moet zelfs nog plaatsvinden.”

Uiteindelijk ging Jeroen met een bedrag van 86.000 euro naar huis: “Er moet best wel wat aan het huis gebeuren, dus dit bedrag kunnen we goed gebruiken voor de verbouwing!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel deze release

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn