Amsterdam,
24
maart
2019
|
21:38
Europe/Amsterdam

Dennis uit Westervoort wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Dennis (29) uit Westervoort is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Dennis won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos hij ervoor om de laatste koffer open te maken, waarvan hij wist dat er een auto in zou zitten.

Dennis is samen met zijn vriendin naar de studio gekomen. Als zijn naam door de studio galmt, springt zijn vriendin direct op. Ze reageert geëmotioneerd en adviseert Dennis voor de auto te kiezen. Hij kiest voor de koffer met de BMW erin en reageert blij: “Mijn eigen auto is aan vervanging toe, dus dit komt hartstikke goed uit!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Dennis won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6931 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Google Home naar huis.

Inwoner uit Zundert speelt finalespel
Een inwoner uit Zundert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 29.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn