Amsterdam,
16
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Dennis (36) uit Grave wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Dennis (36) uit Grave is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam de inhoud mee naar huis.

Dennis speelt met koffer twee. “Ons trouwjaar is met een twee, de geboorte van onze kinderen ook, ik zit op stoelnummer twee in vak twee. Dat moet toch geluk brengen!” In zijn koffer zit 50.000 euro. “Wat een geluk! Dit is helemaal te gek.”

Nieuw in het tv-programma: het ‘Mini Kofferspel'
Dennis mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. Het spel is een nieuw onderdeel van de spelshow. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Dennis won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5361 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een espressomachine naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Apeldoorn
Een inwoner uit Apeldoorn speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 590.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn