Amsterdam,
07
maart
2021
|
21:42
Europe/Amsterdam

Danielle (48) uit Spijkenisse wint 555.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Danielle (48) uit Spijkenisse is de gelukkige winnaar van 555.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Danielle 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Danielle was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3207 uitgenodigd in de studio.

De 48-jarige Danielle, dertig jaar samen met man Marco en moeder van twee zoons, had van te voren al een koffernummer in haar hoofd: “De geboortedata van mijn gezin bij elkaar opgeteld, gedeeld door vier kwam uit op 19, dus ik ga voor koffer 19!”, vertelt Danielle.

Danielle durfde in de zenuwslopende finale wel een gokje te wagen en sleept uiteindelijk 555.000 euro in de wacht: “Jeetje! Ik wil heel graag met mijn gezin en aanhang op reis. De bestemming weten we nog niet maar dat ga ik nog even in de groep gooien!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn