Amsterdam,
17
maart
2019
|
22:22
Europe/Amsterdam

Cornelis uit Oudenbosch zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 214.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Cornelis uit Oudenbosch. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Cornelis verrassen met 214.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Thomas uit Enschede won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Winston verraste Cornelis in zijn woonkamer met het geweldige bedrag. Cornelis: “Ik zat voetbal te kijken, dus ik had geen idee met welk bedrag Winston mij kwam verrassen. Maar dit is heel mooi! Ik ga binnenkort op vakantie naar Azië, dus dit komt heel goed uit.” 

Ook buren uit Oudenbosch winnen mee
Cornelis ontvangt dit geldbedrag omdat Thomas uit Enschede dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Cornelis uit Oudenbosch was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 4731 GL meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeventien deelnemers. Zij winnen bedragen variërend van 9.727 euro tot 29.181 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. 

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn