Amsterdam,
21
oktober
2021
|
10:53
Europe/Amsterdam

Cora uit Utrecht wint 33.500 euro bij tv-show ‘Deal Or No Deal’

Samenvatting

Cora uit Utrecht is de winnaar van 33.500 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ die gisteren werd uitgezonden bij RTL 5.

Cora, moeder van vier kinderen, weet vanaf het begin van het spel al waarvoor zij gaat spelen: “Ik wil met het hele gezin op vakantie. Daarnaast is mijn kleinkind door omstandigheden ook mijn pleegkind, dus ik zou ook graag wat extra’s met hem willen doen.” Na overleg met haar zoon besluit Cora uiteindelijk een deal te sluiten bij een bod van 33.500 euro. Zij reageert blij: “Niet te geloven. We gaan op vakantie met z’n allen!”

Over ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’  
In ‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ maken 24 deelnemers in de studio kans om geselecteerd te worden en plaats te mogen nemen naast Buddy Vedder. Iedere kandidaat heeft een eigen unieke box, met daarin een voor hun onbekend geldbedrag. Het is aan de speler om zoveel mogelijk boxen met lage bedragen weg te spelen. Nadat bekend is welk bedragen er zijn weggespeeld, biedt de bank een bedrag voor de box van de speler. De speler kan het bod van de bank accepteren en er met de ‘deal’ vandoor gaan, of ervoor kiezen door te spelen: ‘no deal.’

'Deal Or No Deal' ook thuis te spelen
Naast het televisieprogramma kunnen spelers vanuit een luie stoel nu zelf ook iedere dag de beste deal maken door het spelen van het nieuwe loterijspel 'Deal Or No Deal' op www.dealornodeal.nl. Door het spel te spelen maken spelers kans om studiokandidaat te worden van het televisieprogramma Deal Or No Deal. En maken ze een betere deal dan de laatste studiokandidaat uit het televisieprogramma, dan maken ze ook kans om als thuisfinalist het loterijspel voor echte bedragen tot wel 200.000 euro te spelen.

Minimaal 40 procent van de inleg van spelers van het loterijspel ‘Deal Or No Deal’ gaat naar goededoelenorganisaties gesteund door de Postcode Loterij. Meer informatie over het spel ‘Deal Or No Deal’ kun je hier vinden.

‘Postcode Loterij Deal Or No Deal’ is iedere werkdag om 22.00 uur te zien bij RTL 5.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn