Amsterdam,
01
januari
2019
|
22:46
Europe/Amsterdam

Cathy (41) uit Almere wint half miljoen euro bij nieuwjaarseditie Miljoenenjacht

Een knallende start van het nieuwe jaar voor Cathy (41) uit Almere. Zij is de gelukkige winnares van 517.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Cathy 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Cathy was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1311 uitgenodigd in de studio.

Cathy is getrouwd en heeft twee zoons. Ze is met haar man naar de studio gekomen. Het spel loopt voorspoedig. Ze speelt het ene na het andere lage bedrag eruit. Haar man Ronald bemoeit zich niet met het spel van Cathy: “Zij beslist, want Cathy wil altijd nog een ronde door als ik zeg stoppen.” Ronalds woorden komen uit. Als Cathy een bod van 417.000 euro van de bank krijgt, verwacht iedereen dat ze stopt. Maar Cathy speelt door. En met succes. Het volgende bod van 517.000 euro accepteert ze. Cathy is sprakeloos: “Ongelooflijk!” kan ze nog net uitbrengen. Met het geld wil ze in ieder geval een nieuwe auto kopen en wellicht ook een nieuwe badkamer.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Cathy was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Almere (postcodegebied 1311) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Cathy als finalist en mocht zij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte zij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 517.000 euro. Haar buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Sonos One luidspreker naar huis.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn