Amsterdam,
30
september
2018
|
21:41
Europe/Amsterdam

Carla (52) uit Nieuw-Vennep wint 40.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Carla (52) uit Nieuw-Vennep. Zij is de gelukkige winnaar van 40.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Carla was de gelukkige.

Carla springt van haar stoel van blijdschap als ze hoort dat zij de winnares is van 40.000 euro: “Wat is dit ongelofelijk. Ik ben sprakeloos. Wat ik er precies mee ga doen, weet ik nog niet. Misschien dat ik er een mooie vakantie van ga boeken. Maar wát ben ik hier ontzettend blij mee!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Carla won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2151 een studioplek in de tv-show. Carla was niet de enige winnaar uit Nieuw-Vennep, drie van haar wijkgenoten vielen ook in de prijzen. Quintin won 3.000 euro, Leontine ging naar huis met twee elektrische fietsen en Nienke won een Riviera Maison cadeaukaart ter waarde van 2.500 euro. Iedereen ging met een e-reader inclusief 50 euro BookSpot-tegoed naar huis.

Hoofdprijs van 1.026.000 euro
Een inwoner uit Meerssen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won een bedrag van ruim 1 miljoen euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn