Amsterdam,
02
september
2018
|
21:52
Europe/Amsterdam

Carla uit Amsterdam Osdorp wint 50.600 euro in tv-show Miljoenenjacht

Carla (61) uit Amsterdam Osdorp is de gelukkige winnares van een bedrag van 50.600 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Met een ferme druk op de rode knop verzekerde Carla zich van maar liefst 50.600 euro.

Carla, secretaresse bij een taxatiebureau, is erg blij met de prijs: “Mijn man vond dat ik voor de koffer moest gaan, maar ik koos toch voor de desk. En dat was maar goed ook! Ik neem nu een waanzinnig bedrag mee naar huis. Dat ik het tot de uitstapronde zou schoppen had ik nooit verwacht. Ik win nooit wat!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Carla won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1069 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung-tablet naar huis. Een inwoner van Oud-Beijerland speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 73.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn