Amsterdam,
20
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cadeau: 2,5 miljoen kookboeken van Jamie Oliver

Deelnemers Postcode Loterij ontvangen topkok’s favoriete gezonde gebundelde recepten

Een uniek cadeau voor deelnemers van de Postcode Loterij: zij krijgen deze week het kookboek Koken met Kanjers thuisgestuurd, waarin topkok Jamie Oliver zijn favoriete gezonde recepten deelt. In het kookboek staan naast 26 recepten ook tips over bewust boodschappen doen, goede voeding en koken met kinderen. Het kookboek valt deze week bij ruim 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij op de mat.

Imme Rog, managing director Nationale Postcode Loterij
Als Loterij willen we onze deelnemers altijd graag verrassen. Deze keer met een bijzonder kookboek vol recepten en tips van Jamie Oliver om onze deelnemers te bedanken voor hun deelname. Dankzij de deelnemers kunnen we veel goede doelen steunen die zich inzetten voor een duurzamere wereld.
Imme Rog, managing director Nationale Postcode Loterij

Koken met Kanjers

Superfoodburgers, supergroentesoep, zalige vistaco’s… Zo maar drie voorbeelden van de recepten uit Koken met Kanjers. Jamie Oliver laat een videoboodschap achter voor deelnemers van de Postcode Loterij, die het boek deze week ontvangen: “Dit boek staat vol met ongelooflijk mooie en heerlijke recepten. Lekkere recepten die eenvoudig zijn én gezond. Het gaat ons erom dat u geïnspireerd raakt om langer, gelukkiger en gezond te leven.”

De Nationale Postcode Loterij wil bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Door goede doelen financieel te steunen, en door deelnemers te informeren over de wereld om hen heen. Met dit kookboek wil de Postcode Loterij mensen helpen bewuster te maken van de keuzes die je kunt maken bij het kopen en bereiden van eten.

Kijk op www.kokenmetkanjers.nl voor meer inspiratie.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn