Amsterdam,
12
februari
2018
|
16:22
Europe/Amsterdam

Buurt-Ton van de Postcode Loterij valt wéér in Den Haag

Droomhuis voor ondernemer Jan dichterbij dankzij geldprijs

Een grote verrassing voor elf bewoners van de Simon Vestdijkstraat in Den Haag. Op hun postcode 2548 EG is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de januaritrekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. De Buurt-Ton van de Postcode Loterij valt daarmee dit jaar voor de vijfde keer in Den Haag.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 21.052 euro (1 winnaar)
- 15.789 euro (1 winnaar)
- 10.526 euro (3 winnaars)
-   5.263 euro (6 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Jan (33), zelfstandig ondernemer, wint 15.789 euro en is blij verrast: “Wat, gewonnen? Dat meen je niet, geweldig! Ons droomhuis komt daarmee een stuk dichterbij. Mijn vriendin en ik zijn al een tijd op zoek naar een koopwoning. Als zelfstandig ondernemer is dat niet zo gemakkelijk. Maar nu kunnen we dit gewonnen bedrag meenemen en dat biedt ons extra kansen op de woningmarkt. Dit is echt heel erg goed nieuws!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Buurt-Tonnen in Den Haag
In januari vielen maar liefst vier Buurt-Tonnen in Den Haag. Op nieuwjaarsdag viel de Buurt-ton twee keer. Zowel Postcode Loterij-deelnemers die meespelen op postcode 2596 JP (Oostduinlaan) én op postcode 2571 HP (Paul Krugerlaan) mochten 100.000 euro met elkaar verdelen. Later die maand viel de Buurt-Ton wederom twee keer in de Hofstad. Elf bewoners van de Doldersestraat (postcode 2574 TD) en zes bewoners van de Escamplaan (postcode 2547 DW) begonnen het jaar ook goed. In beide straten werd een ton verdeeld onder de Postcode Loterij-deelnemers.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn