Amsterdam,
25
november
2019
|
15:36
Europe/Amsterdam

Buurt-Ton van de Postcode Loterij valt in Maastricht

Amsterdam, 25 november 2019 – Een grote verrassing voor elf bewoners van de Praaglaan in Maastricht. Op hun postcode 6229 HL is de Buurt-Ton van de Postcode Loterij gevallen, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar. Maastricht viel eerder ook al in de prijzen. In mei dit jaar verdeelde de Postcode Loterij er ook een Buurt-Ton. Toen waren zeven bewoners van de straat Drenckgaard (postcode 6227 GE) de gelukkigen.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 18.750 euro (1 winnaar)
- 12.500 euro (3 winnaars)
- 6.250 euro (7 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Student Tamara (20) wint 6.250 euro en vertelt verrast: “Momenteel ben ik nog aan het studeren dus deze prijs komt goed van pas! Ik kan er mijn collegegeld van betalen en de huur van mijn kamer, heel fijn!”

Ook George (39) wint 6.250 euro en reageert verbaasd: “Ik dacht eigenlijk dat het een grap was maar nu bleek het echt waar te zijn! Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen. Daar denk ik eerst nog even goed over na.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn