Amsterdam,
09
december
2019
|
17:23
Europe/Amsterdam

Blij verraste buren in Rijsbergen winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

“We gaan lekker uit eten bij de Japanner”

Een grote verrassing voor twaalf bewoners van de Warande (straat) in Rijsbergen. Op hun postcode 4891 VG is de Buurt-Ton gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 12.500 euro (4 winnaars)
- 6.250 euro (8 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

De bijna 84-jarige Greet wint 6.250 euro. Zij vertelt: “Dit weekend ben ik jarig, dus dit bedrag komt als een mooi vervroegd verjaardagscadeau. Komend weekend vier ik mijn verjaardag samen met mijn kinderen en kleinkinderen bij de Japanner. Daar kijk ik onwijs naar uit! Wat ik verder met de geldprijs ga doen? In ieder geval mijn kinderen en kleinkinderen éxtra verwennen. Ik weet dat ik hen daar blij mee maak, en dat maakt mij weer zo gelukkig.”

Ronald (72) en zijn echtgenoot Elise winnen 12.500 euro en reageren blij: “Wauw, wat een ongelofelijk bedrag! Zo voor de feestdagen komt dit héél goed uit! We moeten het nog even laten bezinken, want echt bevatten doen we het nog niet. Wat mooi is dit!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn