Amsterdam,
06
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bill Clinton eregast op Postcode Loterij Goed Geld Gala

Bill Clinton is namens de Clinton Foundation aanwezig bij het Postcode Loterij Goed Geld Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Voormalig president van de Verenigde Staten Bill Clinton, tevens internationaal goodwill ambassadeur van de Postcode Loterij, sprak over klimaatverandering: “Ik heb 15 jaar geleden de Clinton Foundation opgericht om oplossingen te vinden voor de meest urgente en moeilijkste uitdagingen in de wereld, waaronder klimaatverandering. Klimaatverandering bedreigt het leven van velen, vooral diegenen die het economisch al zwaar hebben. Er zijn echter concrete stappen die we kunnen nemen om hiermee om te gaan, en die tegelijkertijd economieën doen groeien, banen creëren en nieuwe industrieën doen opkomen. De structurele steun van de Postcode Loterij voor vele organisaties die hieraan werken, waaronder de Clinton Foundation, zorgt voor echte vooruitgang in het bouwen aan een gezondere en duurzamere planeet.”

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala maakt de Postcode Loterij bekend dat zij dit jaar ruim 341 miljoen euro schenkt aan goede doelen dankzij de 2,8 miljoen deelnemers. Van ieder lot gaat de helft naar het goede doel.

Het volledige Goed Geld Gala is hier te bekijken.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn