Amsterdam,
12
september
2021
|
21:58
Europe/Amsterdam

Bianca uit Nieuwegein gaat naar huis met splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

“Ik vind hem zo mooi!”

Samenvatting

Bianca (52) uit Nieuwegein is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Bianca met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Farzana uit Leidschendam – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Bianca was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3435 in de studio aanwezig.

Bianca gilt het uit als zij hoort dat zij met een splinternieuwe auto naar huis gaat: “Fantastisch, de auto komt heel goed uit. Ik vind hem zo mooi!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Uithoorn
Een inwoner uit Uithoorn speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol. Hiermee sleepte zij een bedrag van 116.000 euro in de wacht.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn