Amsterdam,
05
september
2021
|
22:11
Europe/Amsterdam

Bennie uit Oldeholtpade zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 433.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht

Samenvatting

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Bennie (59) uit Oldeholtpade. Winston Gerschtanowitz mocht Bennie verrassen met 433.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Nelly uit Zwijndrecht won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Bennie en zijn vrouw Sietske zaten nietsvermoedend voor de televisie toen zij thuis werden verrast door Winston: "Hier hadden we niet op gerekend! We hebben de uitzending van Miljoenenjacht vanavond niet gekeken." Op de vraag of het stel uit Friesland wensen heeft, antwoordt Sietske: "Het huis moet van binnen opgeknapt worden." Als Winston de cheque onthult en het bedrag van 433.000 euro tevoorschijn komt, reageren Bennie en Sietske overdonderd: "Dit is fantastisch. Het moet echt even landen."

Ook buren uit Oldeholtpade winnen mee
Bennie ontvangt dit geldbedrag omdat Nelly uit Zwijndrecht dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Bennie uit Oldeholtpade was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 8474 CL (Hoofdweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeven inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 48.111 euro tot 96.222 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn