Amsterdam,
17
september
2017
|
22:58
Europe/Amsterdam

Belinda (52) uit Halfweg wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Belinda (52) uit Halfweg is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Zij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ en koos één van de 26 koffertjes. Zij nam de inhoud ter waarde van 50.000 euro mee naar huis.

Belinda is blij verrast: “Nou, ik ga lekker op vakantie!”

Het ‘Mini Kofferspel’
Belinda mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris haar naam en stoelnummer trok. Het spel is een onderdeel van de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Belinda won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1165 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een draadloze koptelefoon van Sony naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner RotterdamEen inwoner uit Rotterdam speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 623.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn