Amsterdam,
09
september
2018
|
22:19
Europe/Amsterdam

Beatrix en Dick uit Uden zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 239.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Beatrix en Dick uit Uden. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor hun deur. Hij verraste Beatrix en haar man met maar liefst 239.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Helen uit Naaldwijk won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Beatrix en Dick zitten nietsvermoedend voetbal te kijken als Winston aanbelt. Winston verraste Beatrix en haar man in hun woonkamer met het geweldige bedrag. “We spelen al vanaf het begin mee met de Postcode Loterij, maar dat we ooit echt iets zouden winnen hadden we nooit verwacht. Ik ben echt sprakeloos,” zegt Beatrix, werkzaam als adviseur personeelszaken. “We willen al heel lang ons huis in Tsjechië verbouwen, die droom wordt nu werkelijkheid!”

Ook buren uit Uden winnen mee

Beatrix ontvangt dit geldbedrag omdat Helen uit Naaldwijk dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht in de wacht sleepte. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Beatrix uit Uden was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren ook nog eens mee winnen. Iedereen die met postcode 5404 MK (de straat Morkolf) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 18 inwoners. Het bedrag dat zij winnen is afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn