Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:11
Europe/Amsterdam

Barbara (22) uit Amsterdam debuteert als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Barbara Nijhuis (22) uit Amsterdam was vanavond te zien als Koffermeisje in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Ze was vanavond de vierde van de vijf finalisten die in een gouden jurkje de studiotrap afliep. Samen met Minoek (19) uit De Kwakel, Simone (19) uit Borculo, Lisa (19) uit Mijdrecht en Isa (21) uit Den Haag is Barbara in de race om Koffermeisje van het spelprogramma te worden in het voorjaar van 2018.

De vijf finalisten draaien ieder één keer mee als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht. Na de laatste aflevering op 8 oktober kunnen de kijkers stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnares zal in het voorjaar van 2018 een heel seizoen te zien zijn als een van de 26 Koffermeisjes in Miljoenenjacht.

Barbara, die technisch-commerciële textielkunde studeert, mocht met koffernummer 10 de studiotrap af. Ze kijkt met een tevreden gevoel terug op haar debuut als Miljoenenjacht-Koffermeisje: “Het was een hele ervaring om in de studio te staan van een show die ik normaal alleen op televisie zie. Ik vond alles even leuk: van haar en make-up, de repetities, eten met de crew en dan natuurlijk de show! Ik moest best lang staan omdat ik één van de laatste koffers vast had die werd uitgekozen om te openen. Een spannend moment! Ik heb de smaak nu wel te pakken. Ik zou dolgraag één van de vaste Koffermeisjes worden! Ik hoop dat mensen op mij zullen stemmen omdat ze me nog een keer willen zien. Ik ga zeker mijn familie en vrienden vragen op mij te stemmen!”

Bekijk hier hoe het met Barbara achter de schermen ging.

Hoofdprijs Miljoenenjacht gaat naar inwoner Almere

Barbara zag hoe een inwoner uit Almere in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde aan de desk met Linda de Mol en maar liefst 1.120.000 euro won.

Over de wedstrijd

Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl.

Barbara uit Amsterdam wist 1.095 stemmen te verzamelen en stootte tijdens de selectiedag door naar de Top-5. Na de laatste uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht op 8 oktober gaan de stembussen weer open en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn