Amsterdam,
31
december
2017
|
22:53
Europe/Amsterdam

Assenaren verrast: 1 miljoen euro op de valreep van het oude jaar

Het is groot feest in Assen. Op de valreep van het oude jaar is op postcode 9402 JW (Molenstraat) in de trekking van de Postcode Loterij de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro gevallen. De vijf winnaars die met deze postcode meespelen verdelen dit bedrag met elkaar. De winnaars zijn thuis met het nieuws verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam. De uitreiking was vanavond op tv te zien tijdens de speciale eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

In de winnende postcode 9402 JW zijn de volgende bedragen gewonnen:

- 300.000 euro (1 winnaar)
- 200.000 euro (3 winnaars)
- 100.000 euro (1 winnaar)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal loten waarmee de winnaars meespelen.

Rijan en Marlies winnen 200.000 euro en kunnen nu al proosten met hun nieuwe buren. “Wij wonen pas net in deze straat en in dit huis, dus er moet nog het een en ander aan gebeuren. Dit bedrag komt daar natuurlijk enorm goed bij van pas!”

Tim en Sandra hebben met drie loten maar liefst 300.000 euro gewonnen. Ze zijn overdonderd door het nieuws. “Geweldig, wat een enorme verrassing. We hebben echt nog geen idee wat we hiermee gaan doen, maar we zijn er ontzettend blij mee!”

Ook buren Alko en Sandra vallen in de prijzen: met hun twee loten winnen ze 200.000 euro. “Wat zijn we hier blij mee! Die nieuwe auto met een hogere instap kan er nu komen.”

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt morgen
Op 1 januari verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Op nieuwjaarsdag maakt de Postcode Loterij tijdens RTL Boulevard (18:30 uur) bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen op 1 januari nóg drie postcodes een SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton. Meespelen is mogelijk tot 1 januari 02:00 uur ‘s nachts.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn