Amsterdam,
05
juli
2020
|
21:30
Europe/Amsterdam

Arjan (62) uit Alphen aan den Rijn wint 16.180 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ viert 20ste seizoen in aangepaste vorm

Samenvatting

Arjan (62) uit Alphen aan den Rijn is de gelukkige winnaar van 16.180 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’, een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén Tegen 100' waarin rekening is gehouden met de RIVM richtlijnen rondom COVID-19. Vanavond was bij RTL 4 te zien hoe Arjan het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen zijn laatste twee tegenkandidaten. Arjan wist de laatste kandidaat weg te spelen nadat hij zijn laatste escape inzette. Zo ging Arjan met een bedrag van 16.180 euro naar huis.

Arjan is blij verrast: “Wát was het leuk en spannend om mee te doen! Het was echt een hele mooie ervaring. Eind december werd de laatste aflevering van het vorige seizoen uitgezonden, waarin ik met twee tegenspelers eindigde. We zouden in april weer beginnen, maar vanwege de situatie rondom Corona moesten de opnames worden uitgesteld. Iedereen is heel creatief geweest om ‘Eén tegen 50’ mogelijk te maken! Het was natuurlijk jammer dat ik bij mijn laatste vraag een escape had ingezet, anders had ik een nog veel hoger bedrag kunnen winnen. Maar ik ben natuurlijk ook blij met dit bedrag. We gaan lekker op vakantie en ik ga de kinderen blij maken!”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en viert in deze aangepaste vorm haar 20ste seizoen. In 'Postcode Loterij Eén Tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 23 augustus elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn