Amsterdam,
04
oktober
2020
|
21:52
Europe/Amsterdam

Antje uit Heerenveen wint auto én 53.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Prijzenregen in jubileumuitzending ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Samenvatting

Een enorme verrassing voor Antje uit Heerenveen. Zij is de gelukkige winnaar van 53.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Antje werd niet alleen de gelukkige winnaar van die 53.000 euro maar ging ook naar huis met een splinternieuwe auto, net als alle andere deelnemers in haar vak.

Antje (52) springt uit haar stoel van blijdschap: “Dit is niet te geloven! Ik ga als het weer kan op vakantie met mijn kinderen.”

Hoofdprijs gaat naar inwoner Haarlem
Een inwoner uit Haarlem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 355.000 euro.

Prijzenregen in jubileumuitzending ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bestaat dit najaar 20 jaar en dat werd gevierd met deze speciale jubileumuitzending op 4 oktober. In deze laatste én extra uitzending van dit seizoen, waarvoor een Golden Ticket te winnen was, waren extra bijzondere prijzen te winnen. Zo verlieten 20 aanwezigen de studio met een auto. De overige 30 kandidaten ontvingen een elektrische fiets. De grote gouden koffers in de eerste spelronde zaten vol met geldprijzen, waaronder twee koffers met 20.000 euro. Ook ging er een dubbele vakprijs van 1.000 euro uit voor het hele vak.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn