Amsterdam,
08
november
2020
|
21:30
Europe/Amsterdam

Ans uit Gouda wint 79.742 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Caroline Tensen viert 500e aflevering in aangepaste vorm mét felicitatie van collega Gaston Starreveld

Samenvatting

Ans uit Gouda is de gelukkige winnaar van 79.742 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’, een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén tegen 100'. Een extra feestelijke uitzending, want Caroline Tensen presenteerde vanavond de 500e aflevering van de spannende spelshow. Kandidaat Ans wist de uitzending van een gouden randje te voorzien door haar laatste tegenkandidaat weg te spelen en een bedrag van 79.742 euro in de wacht te slepen.

Ans is blij verrast: “Wat was het fantastisch om mee te doen! Ik overweeg een elektrische auto te kopen, maar ik houd ook een gedeelte apart. Ook kan ik nu wat kleine dingen in huis aanpakken. Meedoen was echt een warm bad, zowel met de kandidaten in de studio als achter de schermen. Mijn complimenten! Ik vond het eigenlijk jammer dat ik naar huis moest. Alles was perfect geregeld, ook gezien de huidige situatie. Mocht je de kans krijgen om mee te doen; ik zou het iedereen aanraden.”

500e aflevering niet onopgemerkt gebleven
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en vierde vanavond in deze aangepaste vorm haar 500e aflevering. Al 20 jaar presenteert Caroline Tensen de spannende spelshow en dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Collega Gaston Starreveld kwam de zichtbaar geëmotioneerde presentatrice feliciteren met een bos bloemen en beelden van 20 jaar ‘Postcode Loterij Eén tegen 100’. Caroline reageert: “Ik word er helemaal emotioneel van! Het is heel bijzonder dat we het programma gewoon mogen maken deze dagen. Dat realiseer ik me echt enorm!”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
In ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 27 december elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn