Amsterdam,
30
september
2018
|
21:38
Europe/Amsterdam

Annie (78) uit Eindhoven wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Annie (78) uit Eindhoven is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Annie de auto won nadat een andere deelnemer, Pascal uit Meerssen, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Annie (78) schrikt ervan als ze hoort dat zij de gelukkige winnares is van de auto: “Wat is dit fantastisch! Ik had al gedroomd dat ik met de BMW naar huis zou gaan. Ongelofelijk dat die droom nu ook echt uitkomt!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Annie won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5651 een studioplek in de tv-show. Naast Annie won ook Karel uit Eindhoven een mooie prijs. Hij wint een 8-daagse reis naar Tanzania en Zanzibar. Iedereen ging met een e-reader inclusief 50 euro BookSpot-tegoed naar huis.

Hoofdprijs van 1.026.000 euro
Pascal uit Meerssen, die de BMW aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk, speelde uiteindelijk het ‘Gouden Koffer Spel’ met Linda de Mol. Hij ging naar huis met een bedrag van ruim 1 miljoen euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn