Amsterdam,
08
september
2019
|
22:00
Europe/Amsterdam

Anneke uit Tilburg zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 444.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Anneke (90) uit de Brucknerlaan in Tilburg. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Anneke verrassen met 444.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Jeroen uit Nederweert won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Anneke zat met zoon Erik en zijn vrouw Astrid naar Postcode Loterij Miljoenenjacht te kijken toen zij plots haar eigen trappenhuis dacht te herkennen. Niet veel later verraste Winston haar met het geweldige bedrag van 444.000 euro. Anneke reageert verbaasd: “Ik kan het niet geloven. Ik speel al bijna dertig jaar mee en nu dit! Ik krijg het er warm van. Ik heb vier kinderen en drie kleinkinderen. Voor hen laat ik allemaal een wens in vervulling gaan.”

Ook buren uit Tilburg winnen mee
Anneke ontvangt dit geldbedrag omdat Jeroen uit Nederweert dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Anneke uit Tilburg was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 5011 DK (Brucknerlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. Dit zijn twee inwoners. Zij winnen ieder een bedrag van 222.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn