Amsterdam,
06
oktober
2019
|
22:04
Europe/Amsterdam

Amsterdamse Suzanne zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 299.000 euro

Geëmotioneerde Suzanne kan het niet geloven

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Suzanne (35) uit Amsterdam. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Suzanne verrassen met 299.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Tom uit Castricum won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Als Winston de trap opkomt, doet Suzanne de deur open en zegt: “Ik zag net de camera’s en dacht: er is iets gebeurd. Dit geloof je toch niet, wat een timing. Ik kom net thuis.” Winston verraste Suzanne in haar woonkamer met het geweldige bedrag van 299.000 euro. Als Winston vraagt of ze nog dromen heeft, vertelt Suzanne lacherig dat ze haar tandartsrekening nog moet betalen. Zodra ze het bedrag op de cheque ziet, reageert Suzanne geëmotioneerd: “Bizar… Ik kan het niet geloven. Echt bizar dat dit gebeurt. Ik ben er echt heel erg blij mee, super!” Ook haar broer kan uit blijdschap voor haar zijn tranen niet bedwingen.

Ook buren uit Amsterdam winnen mee

Suzanne ontvangt dit geldbedrag omdat Tom uit Castricum dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Suzanne uit Amsterdam was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 1059 CW (Hoofddorpplein) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeven inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 37.375 euro tot 74.750 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn