Amsterdam,
13
februari
2018
|
14:07
Europe/Amsterdam

Alkmaars echtpaar wint 25.000 euro en een BMW bij Postcode Loterij

Herman en Ria uit Alkmaar zijn maandag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1822 BM (de straat de Egelskoog) is in de januaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Alkmaar viel eerder ook al in de prijzen. In augustus 2017 won een bewoner van de Melis Stokelaan (postcode 1813 DE) ook de PostcodeStraatprijs.

Bijzonder aan deze Straatprijs is dat Herman en Ria als enige deelnemers van de Postcode Loterij meespelen op de winnende postcode. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar dit Alkmaarse stel.

Bijna met pensioen
Herman en Ria, eigenaren van een horecagroothandel, zijn blij verrast: “Wat een heerlijke verrassing! We gaan bijna met pensioen, dus deze prijs komt als geroepen. Ook is het zo dat Ria al heel lang op zoek is naar een nieuwe auto. Zoals je zult begrijpen is de BMW daarom heel erg welkom. Wie weet gaan we ook nog lekker op vakantie van de prijs. Dan nemen we het hele gezin mee!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de straat de Egelskoog in Alkmaar is op vrijdag 16 februari te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn