Amsterdam,
02
september
2018
|
22:01
Europe/Amsterdam

Alie uit Kampen wint 10.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Alie (69) uit Kampen is de gelukkige winnares van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Alie de prijs won nadat een andere deelnemer, Carla uit Amsterdam, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk bij Linda de Mol.

Alie springt enthousiast op uit haar stoel als ze hoort dat ze een koffer open mag maken. “Wat een geluk! En dan ook nog 10.000 euro winnen! Voor het geld heb ik een goede bestemming. Ik heb vier kinderen en acht kleinkinderen, het geld gaat naar hen!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Alie won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 8261 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung-tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Oud-Beijerland
Een inwoner van Oud-Beijerland speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 73.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn