Amsterdam,
23
september
2018
|
22:34
Europe/Amsterdam

Alie (76) uit Ruinerwold zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 147.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Alie (76) uit Ruinerwold. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Alie verrassen met 147.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Michelle uit Valkenburg won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

“Ik ken jou!” zegt Alie vol verbazing als ze de deur opent voor Winston. Winston verraste Alie vervolgens in de woonkamer met het geweldige bedrag van 147.000 euro. Alie, die net weer oma is geworden van een kleinzoon: “Dit is prachtig! Ik heb net een hele mooie verbouwing gehad dus dit komt ontzettend goed uit. En weet je wat helemaal een mooi verhaal is? Ik ben net opnieuw gaan meespelen met de Postcode Loterij. Wat een geluk!”

Ook buren uit Ruinerwold winnen mee
Alie ontvangt dit geldbedrag omdat Michelle uit Valkenburg dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Alie uit Ruinerwold was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 7961 CS (Burgemeester Buitenweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit acht inwoners. De bedragen die zij winnen zijn afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn